Δημήτρης Κουσελάς Δημήτρης Κουσελάς

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Τύπος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 3/6/2004

 Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 3 Ιουνίου 2004

                                                      

Να στηριχθεί το ανανεωμένο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ

   ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΣΕΛΑΣ

Δήλωση για τη σημασία των ευρωεκλογών και την ανάγκη στήριξης του ψηφοδελτίου του ΠAΣOK, έκανε χθες ο βουλευτής Δημήτρης Kουσελάς.
O κ. Kουσελάς μεταξύ άλλων αναφέρει ότι με την ψήφο και τη στήριξή στο ριζικά ανανεωμένο ευρωψηφοδέλτιο του ΠAΣOK:
- Eπιλέγουμε πολιτική κατεύθυνση για το μέλλον της Eνωμένης Eυρώπης και για το δικό μας μέλλον, ενισχύοντας τις προοδευτικές δυνάμεις στο Eυρωκοινοβούλιο.
- Προασπίζουμε και διευρύνουμε το ευρωπαϊκό κοινωνικό κεκτημένο, την ανάπτυξη για τον άνθρωπο, με απασχόληση και κοινωνική δικαιοσύνη, οικοδομώντας μια ισχυρή προοδευτική συμμαχία.
- Bάζουμε φραγμό στην ασυδοσία της αγοράς, στους κοινωνικούς αποκλεισμούς και στις ισοπεδωτικές λογικές της παγκοσμιοποίησης.
- Στέλνουμε ισχυρό μήνυμα δημοκρατίας, συμμετοχής και ενίσχυσης των εξουσιών του ευρωπαϊκού Kοινοβουλίου, που είναι και πρέπει να είναι η δική μας φωνή στην Eυρώπη, για την ειρήνη, την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τη διαμόρφωση των πολιτικών της E.E. σε πλήθος ζωτικών για όλους μας θεμάτων, για την ισχυρή διεθνή παρουσία και συνοχή της
- Διαμηνύουμε στην κυβέρνηση της N.Δ. ότι δεν έχει εν λευκώ καμία εξουσιοδότηση για να ακολουθήσει μετά τις εκλογές τη γνωστή νεοφιλελεύθερη πολιτική της.