Δημήτρης Κουσελάς Δημήτρης Κουσελάς

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Άρθρα / Ομιλίες / Συνεντεύξεις

ΘΕΜΑ [Άρθρο] Δήλωση Δ. ΚΟΥΣΕΛΑ μέλος της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ Πρόεδρος της Ο.Τ.Ο.Ε.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 15/10/2001

Δήλωση Δ. ΚΟΥΣΕΛΑ
μέλος της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ

Αθήνα, 15 Οκτωβρίου 2001

 

Θέλω κατ’ αρχήν να ευχαριστήσω όλους τους συμπατριώτες μας αλλά και τους υπόλοιπους συνέδρους του ΠΑΣΟΚ που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους.

Η εκλογή μου σε αυτήν την τιμητική θέση αποτελεί μια έμπρακτη επιβεβαίωση των αγώνων και των προσπαθειών μου για να δοθούν απαντήσεις και λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν σήμερα και απασχολούν την ελληνική κοινωνία και την ιδιαίτερη πατρίδα μας τη Μεσσηνία.

Η εμπιστοσύνη των συνέδρων του ΠΑΣΟΚ που με τίμησαν με την ψήφο τους αποτελεί για μένα δέσμευση και ευθύνη την οποία θα αξιοποιήσω θετικά τόσο για την αντιμετώπιση των γενικότερων ζητημάτων (πορεία για την επίλυση του ασφαλιστικού, αναδιανομή του εισοδήματος, διεύρυνση των κοινωνικών μας κατακτήσεων) όσο και για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που υπάρχουν στο νομό μας και αφορούν στην ανάπτυξή του.

  • Πιστεύω ότι το 6ο Συνέδριο ήταν ένα Συνέδριο μέσα από το οποίο το ΠΑΣΟΚ βγήκε περισσότερο ενωμένο και δυνατό, ξεκαθάρισε τις θέσεις του, ενίσχυσε την ηγεσία του και πρέπει τώρα να προχωρήσει με τόλμη και αποφασιστικότητα, με το βλέμμα στραμμένο στην κοινωνία, στην υλοποίηση των δεσμεύσεών του και των αποφάσεων που ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πήραμε.