Δημήτρης Κουσελάς Δημήτρης Κουσελάς

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Άρθρα / Ομιλίες / Συνεντεύξεις

ΘΕΜΑ [Ομιλία] ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΣΕΛΑ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΨΥΧΟΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ, ΜΕ ΘΕΜΑ «ΠΡΟΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ»
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 26/6/2004

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΣΕΛΑ,
ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,
ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΨΥΧΟΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ,
 ΜΕ ΘΕΜΑ «ΠΡΟΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ»

26 Ιουνίου 2004

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Ειλικρινά λυπάμαι που άλλες υποχρεώσεις με αναγκάζουν να λείψω από τη σημαντική σας εκδήλωση.
Δεν θα αναφερθώ, όπως είθισται, στη σημασία του συνολικότερου έργου του ΚΕΠΕΨΟ και του ΟΚΑΝΑ, αλλά και της δραστηριότητας του παραρτήματος Ν. Μεσσηνίας του ΚΕΠΕΨΟ, στην ανάγκη συνέχισης και παραπέρα ενθάρρυνσής τους. Τα θεωρώ προφανή και αυτονόητα.
Τέτοιες πρωτοβουλίες τιμούν τον τόπο μας και στέλνουν μήνυμα αισιοδοξίας για την καταπολέμηση της μάστιγας των ναρκωτικών, που είναι η υπ’ αριθμόν ένα απειλή για τους νέους μας.
Το μήνυμα της σημερινής διεθνούς ημέρας κατά των ναρκωτικών, μαζί με το μήνυμα της δικής σας εκδήλωσης για την ανάγκη της πρόληψης πρέπει να φτάσουν παντού. Να μας ευαισθητοποιήσουν και μας να κινητοποιήσουν όλους, γιατί η πρόληψη της μάστιγας των ναρκωτικών, η αναγκαία θωράκιση των κοινωνιών μας και ιδιαίτερα των νέων μας, απέναντι στους δούρειους ίππους που οδηγούν στη χρήση και στη διακίνηση ναρκωτικών, αλλά και η εντατικοποίηση των προγραμμάτων απεξάρτησης και κοινωνικής ένταξης, είναι ένα μεγάλο στοίχημα και καθήκον όλων μας!
Για το σκοπό αυτό, τίποτα ακόμα δεν είναι αρκετό! Κάθε πρωτοβουλία, κάθε ιδέα, κάθε καινοτόμα δραστηριότητα είναι πολύτιμη και αξίζουν την αμέριστη υποστήριξη όλων μας!
Εύχομαι κάθε επιτυχία στην εκδήλωσή σας.

Δημήτρης ΚΟΥΣΕΛΑΣ